Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás, Székhelyszolgáltatás online a legegyszerűbben 2016-ban.

 Cégalapítás, Székhelyszolgáltatás online
Töltse ki az Önnek szükséges szolgáltatás online űrlapját weboldalunkon 5 perc alatt így kollégáink már egyből látják adatait, és már megkezdhetik előkészíteni a papírokat. Így Ön is időt spórol. Önnek már csak az előre egyeztetett időpontban kell befáradnia az Önhöz legközelebbi cégalapítás, székhelyszolgáltatás irodánkba, hogy aláírja a székhelyszolgáltatás szerződést, cégalapítás dokumentumokat. Magyarországon 19, Budapesten 12, vidéken pedig 7 irodánkban várjuk Ügyfeleinket. Kollégáink ingyen cégalapítás jogi tanácsadást nyújtanak Önnek telefonon, online vagy személyesen. Cégünk, a Logosz Cégcsoport, székhelyszolgáltatást és cégalapítást illetően Magyarországon egyedülállóan már 65 munkatárssal, és több, mint 9.000 Ügyféllel büszkélkedhet.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.