Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás Bt vagy Kft?

Cégalapítás 2015-ben? Kft alapítás előtt áll? Ön dönthet a törzstőke befizetés módjáról: Cégalapítás készpénz befizetés nélkül, Cégalapítás törzstőke befizetéssel, Cégalapítás Cégalapítás szellemi tőkével, Cégalapítás apporttal
Cégalapítás 2015-ben törzstőke befizetés nélkül is lehetséges, ha a cégalapítás során a Kft alapító tagjai vállalják, hogy a teljes törzstőke összege befizetésre kerül 1 éven belül. Ennek tényét a Társasági szerződésnek tartalmaznia kell, de cégalapításban jártas jogi asszisztens kollégáink ezt tudni fogják.  A törzstőke későbbi befizetése, pótlása folyamatosan és részletekben befizetve is történhet. Minden egyes törzstőke befizetésnél a bankszámlára kerülő összeget a közlemény rovatban törzstőke befizetésként kell feltüntetni, amelyet már másnap ki lehet venni és felhasználni épp arra, amire szükséges. Cégalapítás 2015-ben szintén törzstőke befizetés nélkül lehetséges, ha szellemi érték apportálása történik a cégbe. Ebben az esetben szellemi értékét apportálhatja, azonban figyelembe kell vennie, hogy az alapító tag vagy tagok bocsájtják ebben az esetben a cég rendelkezésére a szellemii értéket, ezért személyi jövedelem adó fizetési kötelezettsége keletkezhet. Az apporttal történő cégalapítás történhet tárgyi eszközzel is. Bővebb információkért.Országosan már 18 székhelyszolgáltatás és cégalapítás irodánkban.

   Cégalapítás 2015-ben törzstőke befizetés nélkül is lehetséges
 
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.