Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás Bt vagy Kft?

Cégalapítás 2015-ben? Kft alapítás előtt áll? Ön dönthet a törzstőke befizetés módjáról: Cégalapítás készpénz befizetés nélkül, Cégalapítás törzstőke befizetéssel, Cégalapítás Cégalapítás szellemi tőkével, Cégalapítás apporttal
Cégalapítás 2015-ben törzstőke befizetés nélkül is lehetséges, ha a cégalapítás során a Kft alapító tagjai vállalják, hogy a teljes törzstőke összege befizetésre kerül 1 éven belül. Ennek tényét a Társasági szerződésnek tartalmaznia kell, de cégalapításban jártas jogi asszisztens kollégáink ezt tudni fogják.  A törzstőke későbbi befizetése, pótlása folyamatosan és részletekben befizetve is történhet. Minden egyes törzstőke befizetésnél a bankszámlára kerülő összeget a közlemény rovatban törzstőke befizetésként kell feltüntetni, amelyet már másnap ki lehet venni és felhasználni épp arra, amire szükséges. Cégalapítás 2015-ben szintén törzstőke befizetés nélkül lehetséges, ha szellemi érték apportálása történik a cégbe. Ebben az esetben szellemi értékét apportálhatja, azonban figyelembe kell vennie, hogy az alapító tag vagy tagok bocsájtják ebben az esetben a cég rendelkezésére a szellemii értéket, ezért személyi jövedelem adó fizetési kötelezettsége keletkezhet. Az apporttal történő cégalapítás történhet tárgyi eszközzel is. Bővebb információkért.Országosan már 18 székhelyszolgáltatás és cégalapítás irodánkban.

   Cégalapítás 2015-ben törzstőke befizetés nélkül is lehetséges
 
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…