Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás adózási forma választás a legkedvezőbb adózásért, folytatás.

Cégalapítás adózási forma választás, azaz a cég legjobb és leggazdaságosabb adózása miatt kérje kollégáink ingyen jogi tanácsadását és kérdezze meg könyvelőjét. Ez fontos a később adózás és járulékfizetés miatt. Alanyi adómentes cégforma például éves szinten 6 millió Forint árbevételig választható. Azonban figyelni kell, mert újonnan alakuló cégek esetében időarányosan kell számolni, azaz havi 500.000 Ft –tal. Tájékozódjon a KATA adózási formáról, amely a kis adózók tételes adója, és vállalkozások is választhatják. Valamint a KIVA adózási formáról, amely kisvállalati adó és Kft, Bt, Rt egyaránt választhatja cégalapítás után. Meglévő cégek esetében minden év decemberéig lehetséges a bejelentkezés egy-egy új adózási formára elektronikus úton, online az ügyfélkapun keresztül.


További információ >> ITT

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…