Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás határidő

CÉGALAPÍTÁS HATÁRIDŐK FONTOSSÁGA
Cégalapítás határidők lerövidülnek, hogyha Ön már irodánkba érkezése előtt kitölti cégalapítá s online űrlapunkat. Kollégáink 1 óra alatt előkészítik Önnek a cégalapítás szerződést, így már csak a cégadatokat kell egyeztetnie és aláírnia a szerződést. 

Mi beküldjük a dokumentumokat Ön helyett a cégbírósághoz, ezzel is megrövidítve a cégalapítás határidőket. A cégbejegyzés 1-8 napon belül megtörténik a Cégbíróság leterheltségétől függően. Cégalapítás után a kötelező bejelentéseket az illetékes hatóságok felé nagyon fontos megtennie 8 napon belül, ellenkező esetben cégét pénzbírsággal sújthatják. Ennek elkerülése érdekében a kötelező bejelentéseket is megtesszük Ön helyett, továbbá a cégbejegyzésről telefonon és e-mailben azonnal értesítjük Önt. Cégalapítást megvásárolhatja olcsón önmagában is, vagy székhelyszolgáltatás csomagjainkban.

Cégalapítás határidők fontossága: Kollégáink 1 óra alatt elkészítik Önnek a cégalapítás szerződést, melyet beküldenek Ön helyett a Cégbírósághoz, ezzel is megrövidítve a határidőket.

További információ ITT.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…