Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás határidő

CÉGALAPÍTÁS HATÁRIDŐK FONTOSSÁGA
Cégalapítás határidők lerövidülnek, hogyha Ön már irodánkba érkezése előtt kitölti cégalapítá s online űrlapunkat. Kollégáink 1 óra alatt előkészítik Önnek a cégalapítás szerződést, így már csak a cégadatokat kell egyeztetnie és aláírnia a szerződést. 

Mi beküldjük a dokumentumokat Ön helyett a cégbírósághoz, ezzel is megrövidítve a cégalapítás határidőket. A cégbejegyzés 1-8 napon belül megtörténik a Cégbíróság leterheltségétől függően. Cégalapítás után a kötelező bejelentéseket az illetékes hatóságok felé nagyon fontos megtennie 8 napon belül, ellenkező esetben cégét pénzbírsággal sújthatják. Ennek elkerülése érdekében a kötelező bejelentéseket is megtesszük Ön helyett, továbbá a cégbejegyzésről telefonon és e-mailben azonnal értesítjük Önt. Cégalapítást megvásárolhatja olcsón önmagában is, vagy székhelyszolgáltatás csomagjainkban.

Cégalapítás határidők fontossága: Kollégáink 1 óra alatt elkészítik Önnek a cégalapítás szerződést, melyet beküldenek Ön helyett a Cégbírósághoz, ezzel is megrövidítve a határidőket.

További információ ITT.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.