Ugrás a fő tartalomra

Székhelyszolgáltatás mente Magyarországon

A székhelyszolgáltatás igénybevételéhez az alábbi fontos információkat kell tudnia, a szolgáltatás megkötésének a menete az alábbiak szerint történik.

1. lépés
A székhely szolgáltatási szerződés kitöltése. A formanyomtatványt  személyes vagy a céges adataival kell kitöltenie, attól függően milyen vállalkozási formát választ.

2. lépés
A szerződés megkötése. Az Önhöz legközelebb eső irodánkban személyesen írjuk alá a szerződést. Lehetőség van online felületen is kitöltenie a szerződést, ebben az esetben,..... (ez nem tudom hogyan zajlik ill. van e rá lehetőség, csak egy ötlet) ahol a szükséges információkat megtalálja.

3.lépés
A szükséges dokumentumok. A szerződés megkötéséhez szüksége lesz az alábbi dokumentumokra: cégkivonat, végzés, aláírási címpéldány, aláírásminta, személyi igazolvány. 

4.lépés
A szolgáltatás érvénybe lép.  A székhelyszolgáltatás feltétele, hogy postai leveleit legalább havonta egyszer vegye át abban az irodában, ahol a szolgáltatást igénybe vette, erre azért  van szükség, mert a NAV rutinellenőrzései során így tudják Önt hitelesen képviselni munkatársaink. 

A szerződéskötéskor szükséges dokumentumok:

Újonnan alakuló vállalkozás esetén:
  • társasági szerződés minta
  • személyazonosító igazolvány, lakcímkártya
  • képviselő távolléte esetén meghatalmazás
Bejegyzett vállalkozás esetén:
  • 30 napnál nem régebbi cégkivonat
  • aláírási címpéldány (eredeti)
  • személyazonosító igazolvány, lakcímkártya
  • képviselő távolléte esetén meghatalmazás

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.