Ugrás a fő tartalomra

Székhelyszolgáltatás mente Magyarországon

A székhelyszolgáltatás igénybevételéhez az alábbi fontos információkat kell tudnia, a szolgáltatás megkötésének a menete az alábbiak szerint történik.

1. lépés
A székhely szolgáltatási szerződés kitöltése. A formanyomtatványt  személyes vagy a céges adataival kell kitöltenie, attól függően milyen vállalkozási formát választ.

2. lépés
A szerződés megkötése. Az Önhöz legközelebb eső irodánkban személyesen írjuk alá a szerződést. Lehetőség van online felületen is kitöltenie a szerződést, ebben az esetben,..... (ez nem tudom hogyan zajlik ill. van e rá lehetőség, csak egy ötlet) ahol a szükséges információkat megtalálja.

3.lépés
A szükséges dokumentumok. A szerződés megkötéséhez szüksége lesz az alábbi dokumentumokra: cégkivonat, végzés, aláírási címpéldány, aláírásminta, személyi igazolvány. 

4.lépés
A szolgáltatás érvénybe lép.  A székhelyszolgáltatás feltétele, hogy postai leveleit legalább havonta egyszer vegye át abban az irodában, ahol a szolgáltatást igénybe vette, erre azért  van szükség, mert a NAV rutinellenőrzései során így tudják Önt hitelesen képviselni munkatársaink. 

A szerződéskötéskor szükséges dokumentumok:

Újonnan alakuló vállalkozás esetén:
  • társasági szerződés minta
  • személyazonosító igazolvány, lakcímkártya
  • képviselő távolléte esetén meghatalmazás
Bejegyzett vállalkozás esetén:
  • 30 napnál nem régebbi cégkivonat
  • aláírási címpéldány (eredeti)
  • személyazonosító igazolvány, lakcímkártya
  • képviselő távolléte esetén meghatalmazás

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…