Ugrás a fő tartalomra

Törzstőke emelés, kötelező cégmódosítás, 2016 március15-ig - Logoszstudio

Kötelező cégmódosítás, törzstőke emelés 2016 március 15-ig!
Ne feledkezzen meg a kötelező cégmódosításról és kötelező törzstőke emelésről!


A kötelező cégmódosításra 2016. március 15-ig van lehetősége minden cégnek. Ne hagyja az utolsó pillanatokra! Eddig minden Kft köteles megemelni a törzstőkéjét 3.000.000 forintra az új jogszabály szerint. Cégmódosításra van szükség, ha a törzstőke már eléri a 3 millió forintot, de 2014. március 15-öt követően nem történt létesítő okirat módosítás, azaz a cégalapítás még 2014 március 15 előtt és nem történt azóta a cégben ilyen cégmódosítás. Az új törvény, az új ptk által szabott határidő elmulasztása pénzbírságot, büntetést vonhat maga után.

Ne várja meg a határidő leteltét! Vegye fel a kapcsolatot 19 székhelyszolgáltatás irodánk bármelyikével, és kerülje el a cégbíróság által 100.000-10 millió Ft-ig kiszabható pénzbíráságát.

További információ a weboldalon: Logosz-studio.com
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…