Ugrás a fő tartalomra

A Magyar Televízió felkérésére készült riport a Logosz munkatársaival.
  A Logosz Cégcsoport számára fontos, hogy Ügyfelei minden Őket érintő törvényi szabályozást ismerjenek, hiszen sokszor egy-egy információ jelentősen csökkenthet egy család anyagi terhein. Gyakran nyugdíjasok és kisgyermekes anyukák kérnek tanácsot a a vállalkozásukat érintő kérdésekben. A Logosz munkatársaival a családi pótlék témájában a Magyar Televízió is készített riportot a család és otthon című műsorába.

 A Logosz Cégcsoport elkötelezett a kisvállalkozók felé. Számos fiatal családalapító veszi igénybe szolgáltatásait, akik számára a havonta érkező családi pótlék fontos része a családi kasszának. Ezért a cég munkatársai a "Sok kicsi sokra megy" elv alapján továbbra is örömmel partnerei a kisvállalkozóknak.

További információ:

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.