Ugrás a fő tartalomra

Székhelyszolgáltatás Budapesten Irodaházban

Székhelyszolgáltatás - Logszstudio.com

Székhelyszolgáltatás irodaházban a XIV. kerületben a Szugló utcában, a XXII. kerületben a Nagytétényi úton.Bármelyik irodánkat választja, biztosítunk Önnek székhelyszolgáltatást. Vállaljuk cégalapítását és 3 db cégbélyegző elkészítését  + 1 hónap székhelyszolgáltatást adunk Önnek ajándékba, Képviseljük a hivatalos szervek előtt. Hivatalos leveleit postai meghatalmazással átvesszük és értesítjük Önt telefonon és e-mailben. Leveleit online szkenneljük az Ön által megadott e-mail címre. Kockázatelemzés kitöltésében segítünk Önnek, ingyen adunk Önnek tulajdoni lapot, székhely hozzájárulási nyilatkozatot és 5 db aláírási címpéldányt. Elkészítjük cégtábláját és kihelyezzük az irodaház homlokzatára. Nincs JÜB költség, és fax küldés-fogadási szolgáltatást biztosítunk. További információkért keresse kollégáinkat az elérhetőségeinken.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…