Ugrás a fő tartalomra

Székhelyszolgáltatás Budapesten Irodaházban

Székhelyszolgáltatás - Logszstudio.com

Székhelyszolgáltatás irodaházban a XIV. kerületben a Szugló utcában, a XXII. kerületben a Nagytétényi úton.Bármelyik irodánkat választja, biztosítunk Önnek székhelyszolgáltatást. Vállaljuk cégalapítását és 3 db cégbélyegző elkészítését  + 1 hónap székhelyszolgáltatást adunk Önnek ajándékba, Képviseljük a hivatalos szervek előtt. Hivatalos leveleit postai meghatalmazással átvesszük és értesítjük Önt telefonon és e-mailben. Leveleit online szkenneljük az Ön által megadott e-mail címre. Kockázatelemzés kitöltésében segítünk Önnek, ingyen adunk Önnek tulajdoni lapot, székhely hozzájárulási nyilatkozatot és 5 db aláírási címpéldányt. Elkészítjük cégtábláját és kihelyezzük az irodaház homlokzatára. Nincs JÜB költség, és fax küldés-fogadási szolgáltatást biztosítunk. További információkért keresse kollégáinkat az elérhetőségeinken.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.