Ugrás a fő tartalomra

Egyéni vállalkozás létrehozása

Egyéni vállalkozás 3.937 Ft - Logosz sok kicsi sokra megy


Cégalapítás egyéni vállalkozás, azaz egyéni vállalkozás létrehozása 3.937 Ft + Áfa. Amennyiben ránk bízza egyéni vállalkozásának létrehozását, úgy a következő teendők alól mentesül és helyette foglalkozhat vállalkozásával, tevékenységével és a pénz kereséssel. Ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával letisztázunk és leegyeztetünk minden fontos tényezőt a leendő egyéni vállalkozással kapcsolatban. Ennek megfelelően kiválasztjuk a megfelelő tevékenységi köröket és Teaor számok alapján bejelentjük a székhelye és az adott tevékenységi körök szerinti Okmányirodában. Online, elektronikusan az Ügyfélkapun keresztül jelentjük be a vállalkozást és a tevékenységi köröket a NAV-hoz, az adóhatósághoz is. Az engedélyköteles tevékenységekről bővebb információt nyújtunk Önnek, így nem kell ennek sem külön utánajárnia. Mi megtesszük Ön helyett. Önnek mindössze annyi teendője marad, hogy a Vállalkozói igazolványt megigényelje, de erről is pontos tájékoztatást adunk Önnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…