Ugrás a fő tartalomra

Egyéni vállalkozás létrehozása

Egyéni vállalkozás 3.937 Ft - Logosz sok kicsi sokra megy


Cégalapítás egyéni vállalkozás, azaz egyéni vállalkozás létrehozása 3.937 Ft + Áfa. Amennyiben ránk bízza egyéni vállalkozásának létrehozását, úgy a következő teendők alól mentesül és helyette foglalkozhat vállalkozásával, tevékenységével és a pénz kereséssel. Ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával letisztázunk és leegyeztetünk minden fontos tényezőt a leendő egyéni vállalkozással kapcsolatban. Ennek megfelelően kiválasztjuk a megfelelő tevékenységi köröket és Teaor számok alapján bejelentjük a székhelye és az adott tevékenységi körök szerinti Okmányirodában. Online, elektronikusan az Ügyfélkapun keresztül jelentjük be a vállalkozást és a tevékenységi köröket a NAV-hoz, az adóhatósághoz is. Az engedélyköteles tevékenységekről bővebb információt nyújtunk Önnek, így nem kell ennek sem külön utánajárnia. Mi megtesszük Ön helyett. Önnek mindössze annyi teendője marad, hogy a Vállalkozói igazolványt megigényelje, de erről is pontos tájékoztatást adunk Önnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.