Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás Pályázat, akik pályázhatnak

 Cégalapítás Pályázat, akik pályázhatnak 

Cégalapítás pályázat 2015-ben, a pályázók 18 és 35 év közötti személyek, akik más vállalkozásban nem rendelkeznek többségi tulajdonnal. Továbbá egyéni vagy mikrovállalkozást terveznek indítani, alapítani melyhez üzleti tervet készítenek, amely a felkészítés során jóváhagyásra kerül. A cégalapítás csak az üzleti terv jóváhagyását követően lehetséges.

Cégalapítás pályázat nyertese és díjazása

 Cégalapítás támogatás felhasználható a pályázat előkészítés költségére, a megvalósítás során elszámolható költségekre, mint például eszközbeszerzés, információs technológia-fejlesztés, piacra juttatás támogatására. Egyéni vállalkozó és egy egyszemélyes Kft 3.000.000 Ft értékben pályázhat. Társas vállalkozás 6.000.0000 Ft-ért, ha a cégalapítók közül legalább 2 fő sikeresen részt vett a TÁMOP 2.3.6. felkészítésén. A pályázat összköltségének minimum 30%-át, és maximum 50%-át bérekre, illetve járulékaira kell fordítani.

További információ weboldalunkon: logoszstudio.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.