Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás Pályázat 2015

Cégalapítás Pályázat


Cégalapítás pályázat 2015. Kik pályázhatnak? Minden 18 és 35 év közötti személy. A támogatás összege: Egyéni vállalkozóknak 3.000.000 Ft, Társas vállalkozásnál 6.000.000 Ft. Pályázatot indítani 2015 január 1-től lehetséges.
Cégalapítás Pályázat célja, célkitűzése
Cégalapítás pályázat 2015-ben. A pályázatokat 2015. január 1-től lehet beadni. Az elbírálás egy egyszerűsített eljárással történik és folyamatos lesz. A pályázat céljait fontos elismerni és szem előtt tartani. A pályázat célja a Vállalkozói aktivitás ösztönzése, új vállalkozások, cégalapítások létrejöttének támogatása, a foglalkoztatás növelése, munkahelyteremtés és fiatal pályakezdők vállalkozóvá válásának támogatása.

Bővebb információ: logoszstudio.com


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…