Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás Pályázat 2015

Cégalapítás Pályázat


Cégalapítás pályázat 2015. Kik pályázhatnak? Minden 18 és 35 év közötti személy. A támogatás összege: Egyéni vállalkozóknak 3.000.000 Ft, Társas vállalkozásnál 6.000.000 Ft. Pályázatot indítani 2015 január 1-től lehetséges.
Cégalapítás Pályázat célja, célkitűzése
Cégalapítás pályázat 2015-ben. A pályázatokat 2015. január 1-től lehet beadni. Az elbírálás egy egyszerűsített eljárással történik és folyamatos lesz. A pályázat céljait fontos elismerni és szem előtt tartani. A pályázat célja a Vállalkozói aktivitás ösztönzése, új vállalkozások, cégalapítások létrejöttének támogatása, a foglalkoztatás növelése, munkahelyteremtés és fiatal pályakezdők vállalkozóvá válásának támogatása.

Bővebb információ: logoszstudio.com


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.