Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás gyorsan, olcsón és az ön teendői

 Cégalapítás gyorsan, olcsón


A Logosz Elegant Kft vállalja, hogy minél gyorsabban eljuttassa a kérelmeket, hiánypótlás nélkül a Cégbíróság részére. Öntől csak azt kérjük, hogy figyelmesen és precízen adják meg adatait cégalapítás előtt vagy töltse ki cégalapítás online űrlapunkat, hogy később ne kelljen hiánypótlást benyújtanunk. Cégalapítás után az illetékét utalja át internet bankon keresztül vagy fizesse be személyesen egy bankfiókban, így még gyorsabb lesz a cégalapítása. Cégalapítás előtt hallgassa meg ingyen cégalapítás tanácsadásunkat. Cégalapításon kívül a következő szolgáltatásaink közül választhat: cégmódosítás, cég adás vétel, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés. Ezeket a szolgáltatásainkat megrendelheti külön-külön is vagy cégalapítás, székhelyszolgáltatás, cégmódosítás csomagjainkban, hogy Ön a lehető legolcsóbban vehesse igénybe minőségi szolgáltatásainkat.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…