Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás gyorsan, olcsón és az ön teendői

 Cégalapítás gyorsan, olcsón


A Logosz Elegant Kft vállalja, hogy minél gyorsabban eljuttassa a kérelmeket, hiánypótlás nélkül a Cégbíróság részére. Öntől csak azt kérjük, hogy figyelmesen és precízen adják meg adatait cégalapítás előtt vagy töltse ki cégalapítás online űrlapunkat, hogy később ne kelljen hiánypótlást benyújtanunk. Cégalapítás után az illetékét utalja át internet bankon keresztül vagy fizesse be személyesen egy bankfiókban, így még gyorsabb lesz a cégalapítása. Cégalapítás előtt hallgassa meg ingyen cégalapítás tanácsadásunkat. Cégalapításon kívül a következő szolgáltatásaink közül választhat: cégmódosítás, cég adás vétel, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés. Ezeket a szolgáltatásainkat megrendelheti külön-külön is vagy cégalapítás, székhelyszolgáltatás, cégmódosítás csomagjainkban, hogy Ön a lehető legolcsóbban vehesse igénybe minőségi szolgáltatásainkat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen. További információ ITT .

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt. További információ ITT .

Cégalapítás online és térkép

   Cégalapítás online is lehetséges már. Logosz Cégcsoport Irodaházak: