Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás 2015-ben, a cégalapítás utáni kötelező bejelentések.

Cégalapítás 2015 -ben, a cégalapítás utáni bejelentési kötelezettségek elvégzése még mindig fontos. Ehhez javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. A bejelentésekkel és a bankszámlanyitással kapcsolatban el kell végezni 2015-ben:

  • 1. A kamarai regisztrációt, amit a cégbejegyzéstől számítva 5 napon belül kell megtenni.
  • 2. A bankszámlanyitás és a törzstőke elhelyezése a számlán a cégbejegyzést követő 8 napon belül.
  • 3. A NAV, a KSH, az Iparűzési adóra való bejelentkezés megtétele a bejegyzéstől számított 15 napon belül.
  • 4. A KOCKERD kérdőívek kitöltése és annak beküldése a levél átvételétől számított 20 napon belül.
  • 5. Tevékenységtől függően működési engedély, hatósági engedély bejelentése, ha szükséges. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…