Ugrás a fő tartalomra

Zrt. alapítása Magyarországon

ZRT ALAPÍTÁS VAGY BT ALAPÍTÁS A MAGYAR ÁLLAM TÁMOGATÁSÁVAL, A KFT ALAPÍTÁS HELYETT.
Zrt alapítását vagy Bt alapítását támogatja a magyar állam a Kft alapítás helyett. Céljuk a magyar gazdaság tisztítása, kifehérítése. A legtöbb probléma a Kft cégalapításokkal van, mert sokan nem becsülik meg cégüket, nem vállalnak felelősséget a tevékenységükért és cserélgetik a cégeket. Ezért bevezetésre kerültek az új jogszabályok 2014. március 15-től, amelyek hatályba lépésétől drágább lett a Kft cégalapítás, mint a Zrt alapítás. Mi, a Logosz Cégcsoport úgy látjuk, hogy a Bt alapítás, illetve a Zrt alapítás lesz a jövő a magyar vállalkozók számára. Az állam sem támogatja a Kft alapítást, amelyet egyértelműen jelez a hatalmas törzstőke drágítás, így már nem lesz érdemes Kft alapításban gondolkoznia. Bővebb információkért cégalapítás, székhelyszolgáltatás, és ingyen Zrt alapítás tanácsadásért keresse kollégáinkat személyesen irodáinkban vagy telefonos elérhetőségeinken.

További információ ITT.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.