Ugrás a fő tartalomra

Zrt. alapítása Magyarországon

ZRT ALAPÍTÁS VAGY BT ALAPÍTÁS A MAGYAR ÁLLAM TÁMOGATÁSÁVAL, A KFT ALAPÍTÁS HELYETT.
Zrt alapítását vagy Bt alapítását támogatja a magyar állam a Kft alapítás helyett. Céljuk a magyar gazdaság tisztítása, kifehérítése. A legtöbb probléma a Kft cégalapításokkal van, mert sokan nem becsülik meg cégüket, nem vállalnak felelősséget a tevékenységükért és cserélgetik a cégeket. Ezért bevezetésre kerültek az új jogszabályok 2014. március 15-től, amelyek hatályba lépésétől drágább lett a Kft cégalapítás, mint a Zrt alapítás. Mi, a Logosz Cégcsoport úgy látjuk, hogy a Bt alapítás, illetve a Zrt alapítás lesz a jövő a magyar vállalkozók számára. Az állam sem támogatja a Kft alapítást, amelyet egyértelműen jelez a hatalmas törzstőke drágítás, így már nem lesz érdemes Kft alapításban gondolkoznia. Bővebb információkért cégalapítás, székhelyszolgáltatás, és ingyen Zrt alapítás tanácsadásért keresse kollégáinkat személyesen irodáinkban vagy telefonos elérhetőségeinken.

További információ ITT.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…