Ugrás a fő tartalomra

Székhelyszolgáltatás Blog, a székhelyszolgáltatás a munkahelyteremtést segíti?

Sok kezdő vállalkozó, leendő cégtulajdonos nincs tisztában a gazdasági tevékenység megindításához szükséges jogszabályi ismeretekkel. A szerteágazó törvények, rendeletek sokszor nem átláthatóak és nem könnyen érthetőek. Ahhoz, hogy egy cégalapítás sikeres lehessen és cége nyereségessé válhasson, elengedhetetlen mindezen rendelkezés irányában a teljes körű tájékozottság. A székhelyszolgáltatás a cég megalapításától kezdődően, az adózási forma megválasztásán át egészen a könyvelés biztosításáig tapasztalt kollégákkal, könyvelőkkel, ügyvédi asszisztensekkel és ügyvéd jelöltekkel hozzásegítik az ügyvezetőket és a tagokat a cég indulásának és sikeres működésének folyamatán. A székhelyszolgáltatást megrendelő ügyfél a korszerű, a magyar állam által is támogatott egyablakos ügyintézési rendszer elvének alapján kapja meg az általa igényelt szolgáltatásokat. A cégalapítást jogász szakemberek végzik, a legmegfelelőbb cégforma választásával. Könyvelés és adótanácsadást biztosítanak ingyen a megalakulás, cégalapítás lezajlása és a társaság működése közben is. Gondoskodnak a személyes és írásbeli megkeresések fogadásáról, mindezekről azonnal értesítik az ügyfelet.
Sok kicsi sokra megy.


További információt ITT talál.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.