Ugrás a fő tartalomra

Székhelyszolgáltatás Blog, a székhelyszolgáltatás a munkahelyteremtést segíti?

Sok kezdő vállalkozó, leendő cégtulajdonos nincs tisztában a gazdasági tevékenység megindításához szükséges jogszabályi ismeretekkel. A szerteágazó törvények, rendeletek sokszor nem átláthatóak és nem könnyen érthetőek. Ahhoz, hogy egy cégalapítás sikeres lehessen és cége nyereségessé válhasson, elengedhetetlen mindezen rendelkezés irányában a teljes körű tájékozottság. A székhelyszolgáltatás a cég megalapításától kezdődően, az adózási forma megválasztásán át egészen a könyvelés biztosításáig tapasztalt kollégákkal, könyvelőkkel, ügyvédi asszisztensekkel és ügyvéd jelöltekkel hozzásegítik az ügyvezetőket és a tagokat a cég indulásának és sikeres működésének folyamatán. A székhelyszolgáltatást megrendelő ügyfél a korszerű, a magyar állam által is támogatott egyablakos ügyintézési rendszer elvének alapján kapja meg az általa igényelt szolgáltatásokat. A cégalapítást jogász szakemberek végzik, a legmegfelelőbb cégforma választásával. Könyvelés és adótanácsadást biztosítanak ingyen a megalakulás, cégalapítás lezajlása és a társaság működése közben is. Gondoskodnak a személyes és írásbeli megkeresések fogadásáról, mindezekről azonnal értesítik az ügyfelet.
Sok kicsi sokra megy.


További információt ITT talál.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…