Ugrás a fő tartalomra

Mely cégek számára előnyös a székhelyszolgáltatás?Minden olyan cégnek, amely esetében a tényleges gazdasági tevékenységet az ügyvezető személyesen végzi, ezért a hivatalos munkaidőben távol tartózkodik a cég központi ügyintézésének helyétől. A székhelyszolgáltatás munkatársai megszüntetik az ebből eredő problémákat, hiszen a társaság bejegyzett székhelyén mindig rendelkezésre áll legalább egy alkalmazott, egy személy, aki azonnal értesül a cég irányába történő írásbeli vagy személyes megkeresésről és azonnal tájékoztatja az ügyvezetőt ezekről, ezáltal az ügyvezető mindig naprakész a társaság ügyeit illetően anélkül, hogy személyesen az irodájában tartózkodna, illetve azon cégek számára, amelyek el szeretnék kerülni az iroda és az alkalmazottak fenntartásának költségeinek kifizetését. Számukra optimális megoldást kínálnak a székhelyszolgáltatást biztosító cégek. Az előbb említett költségek töredékéért biztosítják a székhelyszolgáltatást és további extra szolgáltatásaikat, amelyek által az üzletvitel gördülékenysége iroda és alkalmazott nélkül is fenntarthatóvá válik.

További Információ ITT.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.