Ugrás a fő tartalomra

KATA ADÓZÁS 2015 | 27% ÁFÁT SPÓROLHAT MEG

 Kata adózás 2015

Az egyéni vállalkozók 2015,ben választhatnak az alábbi adózási formák között: Általános adózási forma (áfás), Alanyi adómentes, EVA-s, vagy KATA adózási formák között. Mi is az a KATA és kinek ajánljuk? A KATA a kis adózók tételes adózási formája, amelyet ajánlunk minden egyéni vállalkozónak, aki az áfa szempontjából alanyi adómentességet választott, azaz az éves bevétele nem haladja meg az évi 6.000.000 Ft-ot, ami havi szinten 500.000 Ft-ot jelent. Amennyiben Ön 2013-ban kezdi vállalkozói tevékenységét egyéni vállalkozóként, abban az esetben tehát, ha nem haladja meg a várható havi bevétele az 500.000 Ft-ot, akkor Önnek a KATA adózási formát tudjuk ajánlani. Az alanyi adómentesség azt is jelenti, hogy Ön a kapott számláiban lévő áfa tartalmat nem tudja visszaigényelni, viszont költségként el tudja számolni vállalkozásában. Az alanyi adó mentesség választásakor sem áfát nem kell fizetnie sem pedig bevallani a NAV felé. Ezért Ön 27%-os Áfát spórolhat meg és ne feledje, hogy nálunk igénybe vehet rengeteg extra ingyenes szolgáltatást. Ezen kívül ingyen cégalapításunkat, ingyen könyvelésünket és székhelyszolgáltatásunkat.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…