Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás tanácsadás.

Cégalapítás tanácsadást nyújtunk minden ügyfelünknek.

Cégalapítás tanácsadást nyújtunk minden ügyfelünknek Budapesten már 11, vidéken pedig már 7 irodánkban ingyen. A cégforma választásról, azaz, hogy a Kft, Bt, a Zrt vagy az Egyéni Vállalkozás közül Önnek személyre szabottan melyik lenne a legjobb választás. Cégalapítás tanácsadásunkat követően már tudni fogja, hogy melyik cégformának mik az előnyei és mik a hátrányai, így már könnyedén eltudja majd dönteni, hogy Önnek melyikre van szüksége. Cégalapítás tanácsadásunk mellett könyvelés és adótanácsadást is nyújtunk Önnek, ahol teljes körűen tájékoztatjuk a cégformák adózásáról, az ügyvezető felelősségvállalásáról, a járulékfizetési kötelezettségekről, a könyvelés menetéről, a régi és új adózási formák működéséről. Mindezek mellett székhelyszolgáltatásunkról is tájékoztatást kap. Tanácsadásainkat igényelheti személyesen vagy telefonon Budapesten vagy vidéken, ahol és ahogy Önnek a legmegfelelőbb.

További információ ITT.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges, ha tevékenység engedélyhez kötött.

Cégalapítás hatósági engedély szükséges abban az esetben, ha az alapítandó cégnek a tevékenységi köre hatósági engedélyhez van kötve. A cégalapítás addig nem lesz sikeres, azaz nem jegyzi be a céget a Cégbíróság, amíg a cégalapítás hatósági engedélyt nem adja ki az illetékes hatóság és azt nem csatolják a cégalapítás előtt a beadandó dokumentumokhoz. Cégalapításban jártas ügyvédi asszisztens illetve ügyvédjelölt kollégáink ingyen cégalapítás tanácsadásunk alkalmával erre is felhívják figyelmét és csatolják a cégalapítás hatósági engedélyt, ha szükséges. Cégalapítás hatósági engedély köteles fő vagy mellék tevékenységek részére is. Engedély köteles: például a hulladék gazdálkodás, temetkezési vállalkozás és bizonyos pénzügyi vállalkozásokhoz szükséges tevékenységek. Cégalapítás mellett vállaljuk székhelyszolgáltatását Budapesten és vidéken is egyaránt.

További információ ITT.