Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás tanácsadás.

Cégalapítás tanácsadást nyújtunk minden ügyfelünknek.

Cégalapítás tanácsadást nyújtunk minden ügyfelünknek Budapesten már 11, vidéken pedig már 7 irodánkban ingyen. A cégforma választásról, azaz, hogy a Kft, Bt, a Zrt vagy az Egyéni Vállalkozás közül Önnek személyre szabottan melyik lenne a legjobb választás. Cégalapítás tanácsadásunkat követően már tudni fogja, hogy melyik cégformának mik az előnyei és mik a hátrányai, így már könnyedén eltudja majd dönteni, hogy Önnek melyikre van szüksége. Cégalapítás tanácsadásunk mellett könyvelés és adótanácsadást is nyújtunk Önnek, ahol teljes körűen tájékoztatjuk a cégformák adózásáról, az ügyvezető felelősségvállalásáról, a járulékfizetési kötelezettségekről, a könyvelés menetéről, a régi és új adózási formák működéséről. Mindezek mellett székhelyszolgáltatásunkról is tájékoztatást kap. Tanácsadásainkat igényelheti személyesen vagy telefonon Budapesten vagy vidéken, ahol és ahogy Önnek a legmegfelelőbb.

További információ ITT.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…