Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás menete 1. | könyvelés adótanácsadás és kezdete.

Cégalapítás menete Magyarországon 2015-ben. Legelőször is azt kell tisztáznia könyvelőjével, hogy milyen fajta cégformát válasszon, amikor cégalapítás előtt áll. Ez a cég későbbi magyarországi adózása miatt fontos. Önnek lehetősége van Kft alapítás-ra, Bt alapítás-ra vagy Zrt alapítás-ra. Mindhárom típusnál számít, hogy hány személyes lesz. Lehetséges cégalapítás egyszemélyes Kft, kétszemélyes Kft, vagy akár többszemélyes Kft is. Mindegyiknek más az adózása. Ugyanígy működik a Bt - nél és Zrt- nél is. Cége lehet alanyi adómentes, tárgyi adómentes vagy áfás, azaz áfa visszaigénylő. Ezek mind nagyon fontosak ahhoz, hogy cége minél kisebb adózással tudjon költséghatékonyabban működni és nyereséges legyen Magyarországon. Ezek meghatározzák az Ön cége későbbi adó kötelezettségeit. Nem mindegy, hogy becsületesen működve mennyi adót kell kötelezően befizetnie. Ezen ismeretek fényében alapítson céget. Cégalapítását, székhelyszolgáltatását vállaljuk olcsón vagy csomagjainkban ingyen.

További információ ITT.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…