Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás, cégnév ellenőrzés.

Cégalapítás cégnév ellenőrizés során a törvény 3 karakter eltérést engedélyez egy hasonló nevű cégtől, ellenben törölt cégnévvel meglehet kezdeni a cégalapítást. Lehetőség szerint 3-4 cégnév ötlettel érdemes elkezdeni cégalapítását, mert egy már meglévő cégnévvel való azonosság esetén a cégbíróság visszadobja, azaz megállítja a cégalapítást. A cégbíróság nem szab ki pénzbírságot, de teljesen újra kell kezdeni a cégalapítást. A kiválasztott nevek leadását követően cégalapítás előtt jogászaink elvégzik a cégalapításhoz a cégnév ellenőrzést. Ellenőrzik, hogy leendő cégneve foglalt-e már, azaz lehetséges-e az adott névvel a cégalapítás. Amennyiben még nem biztos cége nevében, munkatársaink készségesen segítenek a cégnév választásban is. Cégalapítás cégnév ellenőrzés után, ha a már bejegyzett cégnevével mégsem elégedett, a bejegyzés után akár azonnal meg is változtathatja 18 ezer forint illeték és a cégmódosítás ügyvédi díj befizetésével. Cégalapítás mellett állunk rendelkezésére székhelyszolgáltatás és bélyegzőkészítés esetén is.

További információ ITT.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…