Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás állami támogatással

Cégalapítás állami támogatással 3.000.000 Ft vissza nem térítendő összeggel, 35 év alatti ügyvezetők részére
Cégalapítás állami támogatással akár vissza nem térítendő 3 millió forinttal. Mindehhez annyi szükséges, hogy az Ön cégének az Ügyvezetője 35 év alatti személy legyen és mikróvállalkozási üzleti tervét küldje el pályázatként az államnak. Mikróvállalkozása akkor lehet, ha 10 főnél kevesebb alkalmazottal rendelkezik és éves forgalma nem haladja meg a 2 millió eurót. Pozitív elbírálás után jogosult mikró cégalapításra állami támogatással. Az új Széchényi terv keretein belül már meglévő vállalkozáshoz vissza nem térítendő több mint 1 millió forint értékű tanácsadást, mentorálást vehet igénybe. Cégalapítás állami támogatással akkor is lehetséges, azaz állami támogatást kap cége akkor is, ha az új Ügyvezető korábban munkanélküli volt. Ehhez annyi szükséges, hogy az új Ügyvezető 3 havi bejegyzett munkanélküliségét igazolni tudja, és az állam 6 hónapra, havonta a legkisebb munkabért, azaz minimálbért vissza nem térítendő juttatásként fogja fizetni. Az állami támogatás akkor jár, ha a cégalapítás után az egyéni vállalkozásban vagy az új gazdasági társaságban aktív tag lesz az új Ügyvezető.

További információ ITT.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…