Ugrás a fő tartalomra

Cégalapítás adózás, az új törvény szerint 2015-ben bejegyzett cégek már havi áfa bevallók lesznek.

2015 január 1-től bejegyzésre kerülő cégek havi Áfa bevallók lesznek az új adótörvények szerint.

Cégalapítás adózás, az új adótörvények szerint 2015 január 1. után bejegyzésre kerülő cégek havi Áfa bevallók lesznek. Ez azt jelenteni, hogy havonta be kell küldeni a könyvelőjének az Áfa bevallást a NAV hatósága részére. Felhívjuk figyelmét, hogy ügyeljen arra, hogy minden hónapban időben adja le bejövő - kimenő könyvelési számláit, hogy könyvelője naprakészre tudja csinálni a könyvelést és az adóbevallást. Ez azért is fontos, hogy minden kiadási számla lekönyvelése csökkenti a havonta fizetendő Áfáját. Amennyiben még 2014-ben kapott cége adószámot, akkor még nem kell havi Áfa bevallónak lennie, maradhat negyedéves Áfás. Ebben az esetben cége még 2014-ben bejegyzésre került.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cégalapítás 18 év alatt.

Cégalapítás 18 év alatt is lehetséges. Ehhez szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükség, valamint akkor lehetséges, ha az ügyvezető nagykorú, azaz felnőtt, a tulajdonos pedig kiskorú. 18 év alatti személy semmilyen formában nem lehet ügyvezető, csak tulajdonos lehet. A cégalapítás aláírásakor személyesen meg kell jelennie a kiskorú, 18 év alatti leendő tulajdonosnak. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nappali tagozatos tanuló ügyvezető esetén a járulék 0Ft. Ezzel a cég 70.000 Ft járulékköltséget spórol havonta. Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, bélyegző készítés egy helyen.
További információITT.

Új tárgyaló nyílt a József körúton

Megfelelő központot keresi vállalkozásának? Jó minőségű irodára lenne szüksége, ahol csapata produktívan dolgozhat, ugyanakkor egy költséghatékony megoldást keres? Hosszú vagy rövidtávban gondolkozik? 1 főnek vagy egy teljes csapatnak keres irodát? Mi mindenre tudunk megoldást nyújtani! Ha üzleti tréninget, tárgyalást, továbbképzést, vagy kisebb konferenciát szeretne megrendezni, akkor mi biztosítjuk hozzá a helyszínt!


Irodánk teljesen felszerelt és bútorozott, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodik. A helyszín Budapest egyik központi részén található, Corvin negyedtől pár percnyi sétára, a metró 500 m-re, a villamos 100 m-re, teszi le az embert az irodától. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a 10-től 45 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiség, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.

A hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehető, és egy számítógé…